Welsumerclub Clubdag zaterdag 23 maart 2024!

Noteert u alvast in uw agenda;
Zaterdag 23 maart 2024 clubdag Welsumerclub Nederland bij Eet Tapperij Bijsterbosch / De Stuurmanskolk, IJsseldijk 85, 8196 KC Welsum
De inloop is vanaf 10:00 uur.
Rond 10:30 uur starten wij met de ledenvergadering.
Verder vindt er traditiegetrouw een eierenkeuring plaats. Hiervoor hebben wij een door de KLN gecertificeerde eierenkeurmeester aangetrokken die de ingestuurde collecties eieren zowel uitwendig als inwendig van een beoordeling zal voorzien.

Anders dan voorgaande jaren bestaat een collectie uit 4 eieren en dient u voor 21 maart het aantal collecties die u aan wilt bieden voor deze eierenkeuring door te geven via de mail of telefonisch bij de secretaris, secretaris@welsumerclub.nl of 06-42081669

Waarom vraagt u zich wellicht af. Het is gebleken dat het keuren van de eieren veel tijd van de keurmeester vergt. Bij een groot aantal aanmeldingen overweegt het bestuur een extra keurmeester aan te trekken. Eieren die op de clubdag worden aangemeld kunnen helaas niet meer meedoen aan de eierenkeuring.

Voorkom teleurstelling en meldt uw collecties eieren voortijdig aan!

 

En wanneer de regelgeving het toelaat wordt er een dierbespreking gehouden aan de hand van de door onze leden meegenomen Welsumers en Welsumer krielen.
De lunch is altijd uitstekend verzorgd, alleen daarvoor is een bezoek aan de clubdag al meer dan de moeite waard.
Hopelijk tot ziens op 23 maart 2024 in Welsum!
Namens het bestuur van de Welsumerclub.